BUILD_VERSION: 1.0.316
Cont
Istoric
Setări
Ajutor

Joc Responsabil

Obiectivul CashPot este să ofere clienţilor săi un serviciu de calitate pentru ca ei să se concentreze, cât mai mult posibil, pe distracţie. CashPot depune eforturi însemnate pentru a oferi clienţilor săi cea mai bună experienţă de joc posibilă. Toate jocurile noastre conţin grafică şi efecte sonore excepţionale, pentru ca jucătorii noştri să se poată cufunda în aventura palpitantă a jocurilor de noroc, la fel ca într-un cazino real.

Mai mult, dorind să fie un operator de încredere, echitabil, sigur şi transparent, CashPot este dedicat Jocului Responsabil, recunoscând că jocurile de noroc pot provoca probleme unei minorităţi de persoane. Ca atare, oferim jucătorilor o gamă largă de instrumente, metode de control şi măsuri, care să le permită să se bucure de jocurile noastre de cazino, într-un mod sigur şi uşor de gestionat.

Poţi consulta secţiunea noastră Cunoaşteţi Limitele şi ia Măsuri de mai jos.

PROTECŢIA MINORILOR

Legislaţia internaţională şi a României interzice tuturor utilizatorilor cu vârsta sub 18 ani să acceseze jocurile de noroc online pe bani reali. CashPot ia toate măsurile posibile pentru a interzice minorilor să joace pe site-urile CashPot. De asemenea, ne asigurăm că întreaga activitate promoţională, sponsorizările şi reclamele noastre nu vizează persoanele sub 18 ani. Mai exact, CashPot îşi rezervă dreptul de a cere copia documentelor legale care să ateste identitatea şi vârsta utilizatorilor săi, pentru a se asigura că site-urile sale nu sunt accesate de minori, pentru a bloca jucătorii interzişi şi pentru a garanta identitatea fiecărei persoane care primeşte plăţi de pe site-urile noastre. Dacă ştii pe cineva care nu are 18 ani şi este înscris pe unul din site-urile noastre, te rugăm să ne contactezi imediat. Te sfătuim să limitezi intervalul de timp petrecut pe internet de către minorii avuţi în îngrijire şi să instalezi software de control parental. În cazul în care un minor poate obţine acces la un computer care conţine software de jocuri de noroc, te sfătuim să instalezi următorul software de control al accesului, pentru a restricţiona accesul minorilor:

Sentry PC:  www.sentrypc.com

Cum se instalează:  http://www.sentrypc.com/support/install-3/

NU S-A GĂSIT NIMIC
Jocuri recomandate
Flaming Hot Ex BL
East Coast Vs West Coast
Retro Tapes Cluster Link
40 Super Hot Bell Link
Shining Crown Clover Chance
5 Burning clover
Vikings Video Slot
Rise of Ra Clover Chance
Rise of Merlin
Diamond Plus