Cont
Istoric
Setări
Ajutor

Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate descrie modul în care Crowd Entertainment Limited se ocupă de informațiile și datele pe care le împărtășiți cu noi, pentru a vă permite să utilizați în mod optim serviciile de jocuri de noroc furnizate prin intermediul website-ului www.cashpot.ro (“Platforma”). Datele dvs cu caracter personal furnizate prin intermediul Platformei, a formularului de înregistrare disponibil precum și prin orice alte modalități, sau deținute de către noi din surse accesibile publicului, vor fi procesate în modul și în scopurile stabilite prin această Politică de Confidențialitate. Colectarea și prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în conformitate cu legislația națională aplicabilă privind protecția datelor, precum și cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind liberă circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor). Prin acceptarea acestei Politici de confidențialitate, confirmați că ați citit și ați înțeles sunteți de acord cu modul în care Operatorul utilizează datele dvs. personale, conform celor de mai jos. Această Politică de confidențialitate este actualizată periodic; de fiecare dată când facem o modificare, o vom afișa pe site-ul nostru https://cashpot.ro/privacy-policy. Ultima actualizare: 01.07.2022

1. Cine este operatorul de date?

Operatorul datelor dvs. cu caracter personal este Crowd Entertainment Ltd., o societate înregistrată conform legislaţiei din Malta, cu număr de înregistrare C97517, având sediul în 2 Spinola Road, St. Julians STJ 3014, Malta, denumită în continuare “Operatorul”sau “noi”. Dacă aveți întrebări specifice, privind informațiile dumneavoastră cu caracter personal sau modul în care le folosim, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: contact@cashpot.ro.

2. Ce date cu caracter personal colectam despre dumneavoastră? În ce scop şi pentru cât timp le colectam?

Categoriile și volumul de date cu caracter personal pe care le colectăm variază în funcție de activitățile în legătură cu care datele sunt colectate și includ următoarele date obținute de la dumneavoastră:

1. În scopul înregistrării și participării la serviciile noastre de jocuri de noroc, vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal: nume, prenume, cod numeric personal, vârsta, data și locul nașterii, sexul, adresa, cod poștal, adresa de e-mail și numărul de telefon, metodele de plata utilizate, cetățenia, informatii despre pariurile plasate, biletele de pariuri si castiguri, activitatea in cadrul jocurilor, tranzactii financiare, activitatea pe platforma. Pentru a putea participa la jocurile de noroc, în baza opțiunii dvs, înregistrarea prealabilă pe site-ul nostru este obligatorie. Datele dvs cu caracter personal vor fi prelucrate pe întreagă durata a relației contractuale, adică a accesării serviciilor de jocuri de noroc. Vom prelucra și orice informații adiționale pe care le transmiteți prin utilizarea serviciilor noastre, de exemplu forum, chat, secțiune de comentarii sau ca răspuns la concursuri, teste și chestionare. Se vor prelucra și intereacțiunile dvs. cu echipa noastră de asistență (de exemplu chat, conversații telefonice, e-mail-uri).

2. În scopul respectării obligațiilor stabilite de legislația specială în materia jocurilor de noroc, precum și de Legea pentru prevenirea și sancționarea spălării banilor, precum și pentru instituirea unor măsuri de prevenire și combatere a finanțării terorismului, Legea contabilității, și/sau a Codului Fiscal, vă vom procesa următoarele categorii de date cu caracter personal nume, prenume, cod numeric personal, vârsta, data nașterii, sexul, vârstă, adresa, cetățenia, adresa de e-mail și numărul de telefon, date financiare, respective detalii privind metodă de plata, pariurile și mizele, precum și rezultatele controalelor pentru prevenirea fraudei, utilizarea abuzivă a serviciilor și spălarea banilor (inclusiv înregistrări video de validare a identității și, dupa cum este cazul, informații despre dispozitiv, cum ar fi adresa IP, identificatorii dispozitivului, tipul dispozitivului, rezoluția ecranului, sistemul de operare și tipul browserului (în măsura în care aceste date constituie date personale conform legislatiei aplicabile), interactiunile cu echipa de asistenta sub orice forma. Prelucrarea se bazează pe respectarea obligațiilor legale aplicabile. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pentru o perioada specificată în legislația specială, dar nu mai mult de 10 ani de la data începerii prelucrării pentru fiecare caz în parte.

3. Potrivit Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, veți putea fi contactat telefonic sau prin e-mail, în vederea promovării serviciilor și produselor noastre, chiar și în lipsa unui consimtamânt prealabil exprimat. În toate situațiile, este dreptul dvs de a refuza în orice moment, să primiți astfel de comunicări de marketing. Detaliile privind datele dvs. electronice vor fi procesate pe durata relației contractuale, cu excepția situației în care vă retrageți din aceasta.

4. Pentru distribuirea comunicărilor comerciale referitoare la serviciile noastre disponibile pe Platforma, putem prelucra urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, cod numeric personal, data nașterii, sexul, adresa permanentă și cod poștal, cetățenia, adresa de e-mail, numărul de telefon, istoricul tranzacțiilor și jocurilor, adresa IP, cookie-urile, date despre navigare și preferințe de joc, înregistrarea vocii și a conversației dvs. atunci când intrați în contact cu noi, precum și orice alte date. Ne vom baza pe interesul nostru legitim de va tine la curent cu privire la produsele/serviciile care v-ar putea interesa. Vom concepe campaniile de marketing astfel incat sa evitam apelarea in mod excesiv. Daca nu doriti sa fiti contactat pentru a primi informatii cu privire la ofertele noastre, aveti posibilitatea sa va opuneti primirii unor astfel de comunicari.

5. Pentru a vă personaliza experiența (profilarea), vom putea folosi istoricul dumneavoastră de joc pentru a oferi recomandări și produse personalizate. În acest scop vom procesa datele cu caracter personal, respectiv nume, prenume, cod numeric personal, data nașterii, sexul, adresa și cod poștal, cetățenia, adresa de e-mail, numărul de telefon, istoricul tranzacțiilor și jocurilor, adresa IP, cookie-urile, date despre navigare și date comportamentale, precum și orice alte date. Această prelucrare se bazează pe consimțământul exprimat în timpul procesului de înregistrare. Datele dvs. cu caracter personal vor fi procesate pe durata consimtamântului exprimat.

6. În scopul asigurării funcționalității Platformei, noi folosim cookie-urile pentru a ajuta funcționarea într-un mod cât mai corespunzător a acestuia, pentru a îmbunătăți experiența dvs. de utilizator, și pentru a ne asigura că serviciile prestate sunt relevante pentru dvs. Datele cu caracter personal vor fi procesate și stocate pentru perioada necesară pentru a asigura funcționalitatea Platformei.

7. Procesăm și stocăm datele dvs. cu caracter personal în limita a nume, prenume, număr de telefon, adresa de e-mail, cont bancar în scopul unor potențiale reclamații și sesizări. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim sau al unei terțe părți. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pe perioada necesară pentru îndeplinirea acestui scop, dar nu mai mult de 2 ani de la data înregistrării fiecărei reclamații sau sesizări, în parte.

8. În susbsidiar se vor prelucra și:

a) detaliile participării dvs. la sondajele noastre, promoții și comunicațiile dvs. prin intermediul serviciilor noastre, inclusiv rețele de socializare;

b) date de pe dispozitivul pe care îl utilizați pentru a accesa și utiliza serviciile noastre. De exemplu, informații despre rețeaua de telefonie mobilă, datele despre localizare, adresa IP, tipul de browser, modelul hardware, sistemul de operare și versiunea, software-ul și codul unic de identificare;

c) paginile vizitate, conținutul vizualizat, link-urile și butoanele pe care s-a dat click, adresele URL accesate înainte și după ce ați utilizat Serviciile noastre. Puteți găsi informații suplimentare în secțiunea „Politica de cookies” de mai jos;

d) răspunsurile dvs. la campaniile noastre de marketing, primite de la noi sau de la terți, de exemplu atunci când deschideți / dați click pe astfel de e-mailuri;

e) detaliile profilelor dvs. de pe rețelele de socializare (nume, prenume, imaginea de profil și alte informații pe care ni le furnizați) atunci când vă conectați sau ne contactați prin intermediul conturilor de social media.

De asemenea, colectăm date cu caracter personal pe care nu le primim direct de la dumneavoastră, respectiv:

• În cazul câștigurilor, vom calcula valoarea impozitelor pe care le reținem și le virăm autorităților fiscale și care reprezintă de asemenea date cu caracter personal cu privire la dumneavoastră pe care le prelucrăm, deși nu le primim direct de la dumneavoastră, ci pe care le generăm în funcție de câștigurile dumneavoastră

• Date cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a Platformei, pe care le obținem prin intermediul tehnologiilor de urmărire, precum cookie-uri. Aceste date includ adresa IP și, în cazul în care v-ați înregistrat, detaliile de înregistrare, precum și informații precum paginile pe care le-ați vizualizat, pentru cât timp și itinerariul dumneavoastră pe site.

3. Cum colectam datele dumnevoastră?

Colectăm informații cu caracter personal atunci când interacționați cu noi și folosiți serviciile noastre. Aceste informații ne sunt furnizate de catre dumneavoastră, direct, când vă înregistrați pentru prima dată, precum și atunci când utilizați produsele noastre sau luați legătura cu noi. Uneori, terțe părți sau surse disponibile publicului ne furnizează informații despre dumneavoastră.

4. Cu cine împărtăşim datele dumneavoastră cu caracter personal?

Dezvăluim datele dvs. cu caracter personal către persoane împuternicite de Operator să prelucreze date cu caracter personal (i.e. entități pe care le contractăm pentru a realiza diverse operațiuni de prelucrare a datelor cu caracter personal pe seama noastră). De asemenea, dacă legea ne obligă sau avem un temei legal s-o facem, putem dezvălui datele dvs. cu caracter personal către terțe entități care acționează în calitate de operatori (entități care prelucrează datele pentru scopuri proprii) sau, după caz, entități care acționează în calitate de operatori asociați cu noi (caz în care determinăm împreună cu acestea scopurile și/sau mijloacele de prelucrare a datelor). Categoriile de destinatari ai datelor dvs. cu caracter personal (împuterniciți, operatori independenți, operatori asociați – după caz), includ:

1. terțe părți care ne oferă suport tehnic, administrativ sau care asigura activitatea de marketing a companiei, cum ar fi:

• companii care asigură servicii pentru livrarea de SMS-uri în masă și pentru transmiterea de e-mailuri în masa

• Furnizorilor de programe software care ne oferă diverse programe software necesare pentru desfășurarea activității noastre.

• instituțiile de plată pentru transferul sau retragerea câștigului dvs

2. altor companii din grup care ne asistă și ne furnizează servicii în cursul activităților noastre zilnice: aceste activități includ servicii furnizate în cadrul procesului de aprobare a pariului, servicii de marketing, servicii in scopuri administrative interne, scopuri analitice, arhivare și alte activități secundare legate de industria jocurilor de noroc. De asemenea, în baza unor obligații legale, putem să împărtășim datele cu caracter personal cu instituțiile de plata, cu autoritățile guvernamentale sau cu autorități publice competențe, cu consultanții externi, precum și cu alte persoane, care au obligații de respectare a confidențialității. Operatorul se îngrijește ca doar un număr limitat de angajați să aibă acces la datele dvs. cu caracter personal. Angajații noștri sunt obligați să păstreze confidențiale datele dvs. cu caracter personal și să respecte măsurile luate pentru protecția acestora. Ei au dreptul să se ocupe de datele cu caracter personal numai pe baza instrucțiunilor primite. Pe baza consimțământului în cazurile în care datele dvs. personale sunt transferate către orice altă terță parte pentru care ați consimțit sau ați solicitat să facem acest lucru.

5. Care sunt drepturile dumneavoastră privind prelucrarea?

În orice moment, veți avea următoarele drepturi cu privire la datele dvs. cu caracter personal prelucrate de noi. Vă rugăm să rețineți că, în afară de dreptul dvs. de a vă opune utilizării informațiilor dvs. pentru marketing direct (și profilare în scopuri de marketing direct), celelalte drepturi nu sunt absolute în cazul in care alte legi sunt aplicabile. Dreptul la informare: aveți dreptul de a vi se furniza informații cu privire la identitatea operatorului de date cu caracter personal, cu privire la motivele prelucrării datelor dvs. personale și alte informații relevante necesare pentru a asigura prelucrarea corectă și transparentă a datelor dvs. personale. Dreptul la acces: aveți dreptul de a solicita detalii despre informațiile dvs. personale și o copie a acestor informații. Dreptul la rectificare: aveți dreptul de a avea informații inexacte despre dvs. corectate sau scoasa din baza noastra de date fără întârzieri nejustificate. Dreptul la ștergere („dreptul de a fi uitat”): aveți dreptul de a avea anumite informații personale despre dvs. șterse din înregistrările noastre. Dreptul la restricționarea prelucrării: aveți dreptul să ne cereți să folosim informațiile dvs. personale numai în scopuri restricționate. Dreptul la portabilitatea datelor: aveți dreptul să ne cereți să transferăm informațiile personale pe care ni le-ați dat dumneavoastră sau altcuiva într-un format care poate fi citit de computer.

Dreptul la opoziție: În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a vă opune prelucrării de către Operator a datelor dvs. cu caracter personal. În funcție de situația concretă, dacă avem interese legitime pentru prelucrare care prevalează intereselor, drepturilor și libertăților dvs. ori avem nevoie de date pentru stabilirea, exercitarea ori apărarea în cadrul unor proceduri oficiale, putem prelucra în continuare datele dvs. pentru scopuri corelative. În cazul prelucrării datelor dvs. pentru scopuri de marketing/scopuri corelative în baza interesului legitim, vă puteți opune oricând. În aceste cazuri vom înceta deîndată să vă prelucrăm datele. Dreptul în legătură cu procesul decizional automatizat: aveți dreptul de a nu avea o decizie care produce efecte juridice care vă privesc sau care are un efect semnificativ asupra dvs. bazată doar pe prelucrarea automată, cu excepția cazului în care acest lucru este necesar pentru încheierea unui contract împreună cu dvs., este autorizat prin lege sau v-ați dat permisiunea pentru aceasta. Pentru a vă exercita oricare dintre drepturile dvs. enumerate mai sus, puteți trimite o solicitare la contact@cashpot.ro. Cererea dvs. va fi analizată și i se va răspunde în termen de o luna de zile de la primirea ei, în conformitate cu Regulamentul general privind protecţia datelor. Dacă primim un număr mare de cereri sau cereri deosebit de complexe, termenul poate fi prelungit cu cel mult încă două luni. În anumite circumstanțe prevăzute de legea privind protecția datelor (adică cereri excesive), am putea refuza să acționăm la cererea dvs. În cazul în care datele dvs. personale sunt prelucrate pe baza consimțământului dvs., aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la la autoritatea competentă pentru protecția datelor, în cazul nostru, Biroul Comisarului pentru Protecția Informațiilor și Datelor (https://idpc.org.mt/raise-a-concern/) sau autoritatea dumneavoastră națională de reglementare în domeniul protecției datelor.

6. Cât timp păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal?

Vom păstra informațiile dumneavoastră atât timp cât este necesar, pentru a îndeplini scopurile descrise mai sus și pentru a ne îndeplini obligațiile legale. În cazul în care procesăm datele dvs. cu caracter personal pe baza consimtamântului dvs., astfel de date cu caracter personal vor fi procesate numai pe durata consimtamântului pe care îl puteți revoca sau îl puteți restricționa în orice moment. În cazul în care faceți acest lucru, vom înceta să procesăm datele cu caracter personal pentru care v-ati retras acordul.

7. Cum implementam caracteristicile reţelelor de social media?

Site-ul nostru poate include opțiuni social media, cum ar fi butoanele Facebook, Twitter, Instagram. Aceste opțiuni pot colecta anumite informații despre vizitatorii site-ului nostru, cum

ar fi adresa IP sau istoricul de navigare, și pot implementa module cookie în browser-ul vizitatorilor. Rețineți că prelucrarea datelor colectate este guvernată de politicile adoptate de operatorii rețelelor de socializare și, prin urmare, această notificare de confidențialitate nu are aplicabilitate.

8. Ce se întâmplă dacă există modificări ale procesării?

Această politică privind confidențialitatea poate fi actualizată periodic pentru a reflecta modificările în modul în care lucrăm sau modul în care activitatea noastră este reglementată. Orice modificări pe care le putem aduce cu privire la Politica de confidențialitate în viitor, vor fi disponibile în această Secțiune. Vă recomandăm să accesati periodic această politică de confidențialitate, de fiecare dată când ne trimiteți informații cu caracter personal. Puteți decide în orice moment să nu ne transmiteți datele cu caracter personal solicitate. Cu toate acestea, dacă refuzați să ne împărtășiți datele cu caracter personal dacă și atunci când vă sunt solicitate, este posibil să nu ne putem îndeplini obligațiile contractuale în cazul în care colectarea și prelucrarea datelor respective reprezintă o obligație legală pentru noi (spre exemplu, dacă refuzați să ne comunicați codul numeric personal, nu vă putem acorda câștigurile din pariuri, în urma acceptării serviciilor/produselor noastre). De asemenea, puteți să nu fiți eligibili pentru a participa la anumite activități sau evenimente dacă nu ne comunicați informațiile minime solicitate (spre exemplu, în cazul în care refuzați să ne împărtășiți datele de contact, nu puteți participa la o activitate promoțională, deoarece nu am putea să vă contactăm pentru a vă acorda câștigurile). Refuzul dumneavoastră de a ne împărtăși datele cu caracter personal pentru a beneficia de anumite servicii, poate, de asemenea, limita serviciile și ofertele speciale pe care vi le putem oferi. Spre exemplu, dacă nu ne dați acordul pentru primirea buletinului informativ, nu veți putea primi niciunul dintre buletinele noastre informative. Nu vă vom prelucra datele cu caracter personal în cazul în care doriți doar să vizitați site-ul nostru și să aflați mai multe detalii despre serviciile și produsele noastre.

9. Transferul de date în afara Spațiului Economic European (SEE)

Vom transfera datele tale personale în afara Spațiului Economic European, numai dacă:

(i)Ne-ați dat acordul dvs. explicit;

(ii)Este necesar să stabilim sau să îndeplinim un contract pe care l-ați încheiat cu noi, sau pentru a ne conforma unei obligații legale; Dacă transferăm datele dvs. personale în afara SEE, în cadrul grupului Operatorului sau al partenerilor noștri de afaceri, vom lua măsuri pentru a ne asigura că acestea sunt protejate la aceleași standarde ca și în cadrul SEE, bazându-ne pe:

(i) țara care primește datele dvs. personale a fost considerată de către Comisia Europeană că oferă același nivel de protecție ca și SEE. Mai multe informații suplimentare pot fi găsite pe website-ul Comisiei Europene; (ii) vom utiliza contracte care solicită destinatarului să vă protejeze datele personale la aceleași standarde ca cele din SEE; (iii) pentru transferul în Statele Unite ale Americii, destinatarul este înregistrat în Privacy Shield. Acesta este un cadru care asigură că datele cu caracter personal sunt protejate la un nivel aprobat de Uniunea Europeană. Puteți citi mai multe despre Privacy Shield pe website-ul Comisiei Europene. În unele cazuri, putem fi obligați prin lege să dezvăluim datele dvs. personale unei terțe părți și să avem un control limitat asupra modului în care terțul protejează datele dvs. personale.

10. Securitate

Înțelegem că securitatea online și protecția datelor reprezintă o zonă de importanță vitală pentru toți clienții noștri, deci este important pentru noi să avem încredere în securitatea datelor personale înainte ca un utilizator să înregistreze un cont. Suntem implicați activ în utilizarea de măsuri de securitate pentru a proteja informațiile de la accesul persoanelor neautorizate și a preveni prelucrarea, dezvăluirea, distrugerea, pierderea, modificarea și deteriorarea accidentală sau ilegală. Soluțiile noastre tehnologice de securitate sunt foarte avansate și sunt administrate de un framework matur. Abordarea noastră este axată pe prevenirea riscurilor. Pentru a ne ajuta în această privință, adoptam proceduri și tehnologii robuste pentru a reduce impactul potențialelor incidente. Deoarece securitatea unei părți a comunicațiilor de pe internet nu este complet sigură, nu putem garanta securitatea completă a informațiilor pe care le divulgi utilizând conexiunea la internet. Accepți implicațiile privind securitatea pe Internet prin utilizarea internetului, iar Operatorul nu va accepta nicio răspundere pentru orice pierdere directă, consecventă, incidentală, indirectă, punitivă sau daune rezultate din astfel de evenimente.

11. Datele minorilor

Serviciile și produsele Operatorului nu sunt destinate copiilor (respectiv persoanelor cu vârsta sub 18 ani). Operatorul nu colectează date cu caracter personal de la minori. Trebuie să aveți peste 18 ani pentru a beneficia de serviciile și produsele de pe Platformă și pentru a iniția comunicări cu noi. Prin înscrierea la evenimentele noastre și prin contactarea noastră, confirmați că aveți cel puțin 18 ani și aveți capacitatea deplină de a încheia, respecta și de a fi responsabil legal pentru oricare dintre termenii și condițiile noastre puse la dispoziția dumneavoastră și de prezenta Politica de Confidențialitate.

Politica de cookie-uri

Cookie-urile sunt fișiere text stocate în browser-ul tău web. Ne permit să te identificăm de fiecare dată când accesați site-ul nostru. Cookie-urile colectează anumite informații personale, atunci când utilizații site-ul pentru a îmbunătății experiența dvs. online. Utilizăm diverse tipuri de cookie-uri: Strict necesare: aceste cookie-uri îți permit să navighezi site-ul și nouă ne permit să îți furnizăm conținutul solicitat de tine. Dacă decizi să renunți la aceste cookie-uri, nu vei putea accesa funcțiile principale ale site-urilor noastre, cum ar fi plasarea de pariuri sau accesarea contului de jucător. Aceste cookie-uri sunt valabile până când închizi browser-ul, după care vor fi șterse. Exemple de astfel de tipuri de cookie-uri sunt: - cookie-uri care poziționează conținutului pe dispozitiv sau pe ecran, astfel încât să poți naviga pe site-ul nostru; - cookie-uri care te țin conectat(ă) de fiecare dată când vizitezi site-ul nostru, fără a fi nevoit să te conectezi de fiecare dată pentru a utiliza site-ul; - cookie-uri pentru amintirea și actualizarea selecției în timpul unei sesiuni live, până când aceasta este plasată. Funcționalitate: aceste cookie-uri te recunosc atunci când te conectezi pe site și își amintesc alegerile pe care le faci, astfel încât să putem îmbunătăți și personaliza experiența utilizatorilor, oferindu-ți multe funcții, cum ar fi resetarea parolei. Poți utiliza în continuare site-ul nostru dacă renunți la primirea acestora, dar vei găsi mai dificilă utilizarea unelor funcții, cum ar fi păstrarea conexiunii la site-ul nostru. Acestea expiră după maximum 2 ani, dar pot fi șterse mai devreme. Exemple de astfel de tipuri de cookie-uri sunt: - cookie-uri care își amintesc preferințele și setările tale; - care afișează link-uri "legate de articol", în funcție de informațiile pe care le cauți. De performanță / analitice: aceste cookie-uri colectează informații despre utilizarea site-ului de către cei care îl vizitează și despre performanța site-ului. Pentru a putea îmbunătăți performanța site-ului nostru, aceste cookie-uri colectează informațiile fără a te identifica, iar unele dintre ele pot fi folosite de terțe părți, ceea ce nu va permite totuși identificarea ta. Poți renunța la primirea acestor cookie-uri și poți folosi site-ul nostru fără a compromite toate caracteristicile acestuia. Valabilitatea acestora poate fi diferită, dar poate fi ștearsă în orice moment. Exemple de astfel de tipuri de cookie-uri sunt:

- cookie-uri pentru a ști de câte ori a fost vizitată o pagină; - pentru a furniza statistici despre modul în care site-urile noastre sunt utilizate; - pentru a cunoaște eficiența conținutului și anunțurilor noastre publicitare; - pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Marketing/Targeting de la terți: Aceste cookie-uri ne permit să îți furnizăm reclame și conținut relevant. Acestea păstrează în evidența vizitările site-ul nostru. De asemenea, acestea limitează numărul de afișări ale anumitor anunțuri, care măsoară eficiența unei campanii publicitare. Utilizăm cookie-urile introduse de terțe părți pentru a colecta informații legate de activitatea ta de navigare. Datele personale nu sunt colectate, deoarece cookie-urile sunt stocate în mod anonim. Dacă dezactivezi aceste cookie-uri, vei putea totuși să utilizezi site-ul nostru web, dar reclamele nu vor fi adaptate în baza intereselor tale. Exemple de astfel de tipuri de cookie-uri sunt: - colectarea de informații despre utilizarea browser-ului tău pentru a viza conținutul și anunțurile site-ului; - furnizarea de conținut de marketing personalizat, adaptat intereselor tale; - efectuarea retargeting-ului de căutare care, pe baza activităților tale de navigare, permite ca anunțurile noastre să fie afișate pe site-uri ale unor terțe părți. Poți modifica setările cookie-urilor în orice moment, făcând click pe meniul "opțiuni" sau "preferințe" din browser-ul tău sau prin utilizarea opțiunii "Ajutor" a browser-ului pentru mai multe detalii.

Crowd Entertainment Limited

NU S-A GĂSIT NIMIC
Jocuri recomandate
Rabbit Garden
Mayan Cache
Sugar Supreme Powernudge
Nine To Five
Chaos Crew 2
Dropem
Temple of Torment
Book of Faith
20 Coins
Cave of Fortune