BUILD_VERSION: 1.0.97
Cont
Istoric
Setări
Ajutor

CONDIȚII GENERALE PENTRU BONUS

Organizatorul poate, conform dispoziţiilor legale aplicabile, Termenilor şi Condiţiilor Generale, Termenilor Speciali, Regulilor şi oricăror termeni specifici care se referă la Bonusuri, să acorde Bonusuri pentru jucătorii online, în funcţie de criteriile de eligibilitate, astfel stabilite.

Ofertele promoționale cu depunere sunt disponibile doar pentru card bancar (Visa, Maestro sau Mastercard).

În cazurile rare în care bonusul nu este creditat automat in contul jucătorului, acesta trebuie să contacteze echipa de suport la contact@cashpot.ro înainte de a juca suma depusă.

Cerințele de rulaj pentru toate bonusurile active dintr-un cont de jucător se cumulează.

Jucătorii vor putea retrage caștigurile obținute din folosirea bonusului dupa ce au îndeplinit condițiile de rulaj, conform Termenilor si Condițiilor promoției.

În cazul in care la momentul depunerii jucătorul nu a selectat bonusul, acesta va putea fi creditat de către echipa de suport în urma unei solicitări scrise la contact@cashpot.ro, cu mențiunea că bonusul astfel creditat va avea un rulaj de 60x.

Câștigurile care provin din Rundele Gratuite vor fi transferate automat în balanță ca sume bonus, imediat ce toate rundele gratuite disponibile au fost consumate.

Orice câștig rezultat în urma unui pariu din balanța bonus, inclusiv câștig de tip jackpot, va fi creditat în balanța bonus.

Solicitarea unei cereri de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare va anula atât valoarea bonusului, cât și a câștigurilor aferente acestuia.

Bonusurile și rotirile gratuite au o perioadă de valabilitate de 7 zile. La sfârșitul acestei perioade, toate bonusurile neutilizate, bonusurile al căror playthrough nu a fost epuizat sau câștigurile în așteptare provenite din acestea vor fi deduse automat din contul de jucător.

Câștigurile rezultate din pariurile cu fonduri mixte (cash+bonus) se vor credita proporțional în balanța cash și balanța bonus. De ex. dintr-un pariu de 20 RON din care 10 RON cash + 10 RON bonus, cu un câștig de 50 RON: 25 RON vor fi creditați în balanța cash și 25 RON vor fi creditați în balanța bonus.

Doar mizele individuale mai mici de 20 RON vor fi luate în calcul la indeplinirea cerintelor de rulare. În cazul in care jucătorul plasează un pariu cu o valoare mai mare, doar suma de 20 RON va fi luată în considerare pentru contribuția la rulajul bonusului.

Valoarea maximă pe care un jucător o poate transforma în bani reali, după ce au fost îndeplinite condițiie de rulaj aferente, este de 2000 RON pentru fondurile promoționale (bani bonus), respectiv și 1000 RON din câștigurile provenite în urma jucării rotirilor gratuite, respectiv între 50 și 250 RON din câștigurile provenite în urma jucării rundelor la validare sau a altor runde/bonusuri fără depunere.

Majoritatea sloturilor disponibile pe Cashpot au o contribuție de 100% la rulajul bonusului. Excepție de la această regulă fac jocurile din categoriile Live Casino și Mese Live, dar și jocuri de tip crash games (ex. Aviator, Spaceman), jocurile cu o singură linie de câștig (ex. Joker’s Luck, Joker’s Luck Deluxe), jocuri interactive/skill-based (ex: 1000XBusta, Coin Miner), loteriile cât și jocurile virtuale (ex. Dog Races, Speedway).

Acestea nu contribuie la rulajul bonusului. Lista jocurilor menționate anterior nu este exhaustivă și poate cuprinde si alte jocuri din categoriile respective.

CashPot își rezervă dreptul de a suspenda promoția pentru unul sau pentru toți jucătorii, fără explicații sau notificări prealabile, dacă promoția este folosită într-o manieră ce contravine Regulilor Organizatorului. În cazul unui litigiu cu un jucător, decizia Organizatorului va prevala.

CashPot își rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoții cu conturi multiple.

CashPot își rezervă dreptul de a anula sau modifica termenii și condițiile acestei oferte fără notificare prealabilă.

Pentru orice situaţii sau întrebări legate de prezentul bonus, utilizatorii sunt rugați să consulte Termenii si Condiţiile aferente - din pagina de promoții a site-ului sau Termenii primiți pe adresa personală de e-mail.

NU S-A GĂSIT NIMIC
Jocuri recomandate
Book Of Demi Gods II
Shining Crown Clover Chance
Majestic King
Demi Gods II
Cave of Fortune
Titan's Rising
xWays Hoarder xSplit
Book Of Rampage
20 Dazzling Hot
Infectious 5 xWays